Zoeken

Terug naar overzicht

Servicii

GTS este o intreprindere care se ocupa de vanzarea navelor fluviale, indiferent de ce fel. Cei patru colaboratori din interiorul firmei sunt zilnic activi in ceea ce priveste vanzarea navelor atat pe plan national cat si international.Ei contribuie la asta prin urmatoarele: marketing nave, informatii profesioniste si intermediere, incheierea contractelor, ajutor oferit in tot procesul de vanzare, exportarea navelor, etc.

Pentru fiecare intreprinzator (din navigatia fluviala) care vrea sa-si cumpere o nava, GTS incearca sa-i prezinte o gama cat de mare si variata. Si invers, pentru intreprinzatorul care doreste sa-si vanda nava GTS incearca sa creeze o piata de desfacere cat mai mare. De aceea GTS a pus la dispozitie in cateva tari din Europa de est, agenti care functioneaza ca intermediari; si de asemenea GTS face publicitate in media nationala si internationala. Navele oferite spre vanzare sunt prezentate in mai multe limbi; si pe langa aceasta a luat viata si jurnalul Dunare sau stiri Dunarea.

In continuare GTS se recunoaste si prin felul de a comunica cu clientii si colegii din aceeasi bransa: deschis si de incredere. Noi, cei de la GTS colaboram cu colegi din aceeasi bransa pentru ca tinta noastra e sa raspundem clientului cat mai complect si meticulos. Un agent de la GTS stie foarte bine: Fiecare client este unic si are o dorinta proprie.


Daca va intereseaza, puteti lua contact cu noi fara nici o obligatie. Informatiile necesare le puteti gasi pe pagina de contact.

 

Gensta Trading & Shipping B.V.